Tanúsítványok

TANÚSÍTVÁNYOK

„Minőségpolitikai nyilatkozat

 

A NITROTERV Kft. tulajdonosainak meggyőződése, hogy a Társaság hosszú távú, eredményes működésének legfontosabb feltétele a Megrendelők elégedettsége.

A NITROTERV Kft. tulajdonosainak meggyőződése, hogy a Társaság hosszú távú, eredményes működésének legfontosabb feltétele a Megrendelők elégedettsége.Határidőre teljesített, kiváló minőségű munka a Megrendelő bizalmának garanciája.
Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be, és ugyanakkor megfogalmaztam a Társaság minőségpolitikai jelmondatát:


»A MINŐSÉG AZ ERŐSSÉGÜNK!«

 

Ez számomra és a Társaság minden munkatársa (alkalmazottak és elfogadott szállítók) számára egyaránt azt jelenti, hogy munkánkat műszakilag magas szinten, körültekintően, lelkiismeretesen, legjobb tudásunk szerint, tisztességesen és becsületesen végezzük.

Elkötelezettek vagyunk a szakmailag igényes munkavégzés mellett, illetve a minőségirányítási rendszer hatékonyságának folyamatos növelése és a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében felmérve a működés kockázatait, továbbá a belső és külső tényezők adta lehetőségeket mérhető minőségcélokat tűzünk ki, ezek mérését rendszeresen elvégezzük. Rendszeresen mérjük a Megrendelők megelégedettségét és a minőségirányítási rendszer hatékonyságának folyamatos javulását.
Tevékenységünk során messzemenőleg figyelembe vesszük az érdekelt felek igényeit és elvárásait, de a saját magunkkal szemben támasztott szakmai - minőségi követelményekből nem engedünk.
Arra törekszünk, hogy a teljesített munkához minden esetben emelt fővel és büszkén adhassuk nevünket.”

Kovács Zoltán
ügyvezető igazgató