Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

A Nitroterv Kft. 1997-ben alakult.

Cégünket olyan magánszemélyek alapították, akiknek a magyar ipar számos területén, de elsősorban vegyiparban kiterjedt műszaki, tervezői, beruházói, gazdasági tapasztalataik vannak. Szakembereink sok éves (10-40 év) tervezői ismeretekkel, valamint nyelvismerettel bírnak. A hazai előírásokon túlmenően külföldi szabványok (DIN, BS ANSI, API) szerinti tervezési munkákat is elvégeznek megrendelőink megelégedettségére.

Társaságunk ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási tanúsítással és tervezői felelősségbiztosítással rendelkezik, valamint megvan mindazon tulajdonsága, képessége és adottsága, mely alapján egyenértékű versenytársa lehet a hasonló tevékenységeket folytató régi vállalatoknak.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai gazdasági viszonyok között, a mai gazdasági környezetben kifejezetten előny a régi koncepciókkal, reflexekkel szakító újszerű gondolkodás.

Vállalkozunk partnereink elképzeléseinek teljes körű kidolgozására a döntés előkészítési tanulmánytervektől egészen a kiviteli tervdokumentációig, a műszaki tervezés összes szakterületén (építészet, épületgépészet, technológiai gépészet, villamos erőátvitel és irányítástechnika).

A Nitroterv Kft. Az Önök partnere, segítője.

Hatékonyan végezzük a beruházási feladatok teljes lebonyolítását, fővállalkozásban történő kivitelezését, a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

A tervezési, beruházói munka gyorsítását, hatékonyságát és magas színvonalát számítógéppel segített tervező rendszerek támogatják. A gépészeti, építészeti, villamos, műszeres tervezésben az AutoCAD és MicroStation alapú és hozzá kapcsolódó programcsomagokat használjuk.

A szilárdságtani és statikai számításokhoz:
TRIFLEX, CAEPIPE, AXIS VM
Csőtervezésben:
CADPIPE, CADmatic, TRICAD, PDMS, AutoCAD Plant 3D
Parametrikus modellezéshez:
AutoDESK Inventor, SolidEdge
Ütközésvizsgálathoz és vizualizációhoz:
Navis Works Manage
A vegyipari technológiai folyamatok és műveletek tervezésében, szimulálásában és optimalizálásában:
ChemCAD II, CCBatch és CCTherm
programok állnak rendelkezésre.

Vállalkozásunk alapfilozófiáját a következő értékek alkotják

MINŐSÉG, HATÁRIDŐ, RUGALMASSÁG

Társaságunk üzleti stratégiájának lényege, hogy magasan kvalifikált, tapasztalt műszaki szakemberekkel - adott esetben egy-egy projekt megvalósítása során minősített alvállalkozók bevonásával - a magyar- és külpiacon megjelenő tervezési, beruházási, kivitelezési feladatokat a megbízó igényeinek megfelelően, a legmagasabb műszaki színvonalon kielégítse.